Donnerstag, 7. Februar 2008

خوراک پای قورباغه

























پای قورباغه پاک کرده 18

عدد سیر رنده شده 1 عدد

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

شیر 1 لیوان

آرد نصف فنجان

کره 3 قاشق سوپخوری

روغن بادام 1 فنجان

جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پاهای قورباغه را در آب دو ساعت خیس میکنیم،سپس خشک کرده آنرا در شیر و آرد زده روغن بادام را داغ نموده پای قورباغه را در آن بمدت 6 تا 8 دقیقه سرخ میکنیم٠کره را در ظرف دیگری ریخته داغ نموده سیر خورد شده در آن ریخته سیر را تفت داده و با کره داغ شده روی پای قورباغه ریخته آبلیمو تازه و جعفری خرد شده روی آن ریخته سرو مینماییم٠

Keine Kommentare: