پای قورباغه پاک کرده 18
عدد سیر رنده شده 1 عدد
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
شیر 1 لیوان
آرد نصف فنجان
کره 3 قاشق سوپخوری
روغن بادام 1 فنجان
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پاهای قورباغه را در آب دو ساعت خیس میکنیم،سپس خشک کرده آنرا در شیر و آرد زده روغن بادام را داغ نموده پای قورباغه را در آن بمدت 6 تا 8 دقیقه سرخ میکنیم٠کره را در ظرف دیگری ریخته داغ نموده سیر خورد شده در آن ریخته سیر را تفت داده و با کره داغ شده روی پای قورباغه ریخته آبلیمو تازه و جعفری خرد شده روی آن ریخته سرو مینماییم٠
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen